Wat is bioresonantie

In mijn praktijk gebruik ik een Bicom bioresonantie apparaat. De Bicom Bioresonantie therapie is een diagnose en therapie systeem. Het is vooral bekend geworden vanwege het grote succes bij de behandeling van allergieën, maar inmiddels is de BICOM voor bijna iedere aandoening in te zetten.
Alle processen in het lichaam zenden bio-magnetische trillingen (frequenties) uit. Ieder mens heeft zijn eigen specifieke trillingspatroon. Bij een gezond mens is het individuele trillingsbeeld voornamelijk harmonisch met weinig vervormingen. Het trillingsbeeld van een ziek mens heeft ook disharmonische frequenties, veroorzaakt door bijvoorbeeld gifstoffen, virussen, bacteriën, parasieten, allergenen of slecht functionerende organen.
Zowel de harmonische als de disharmonische trillingen kunnen met behulp van de BICOM worden gemeten en behandeld. De harmonische trillingen kunnen naar behoefte worden versterkt en storende trillingen kunnen worden verzwakt of geneutraliseerd.

Een bioresonantietest legt alleen de veranderingen van elektrische signalen in weefsels en organen vast. Deze test vervangt geen röntgen-, laboratorium-, en weefselonderzoeken.

Voor meer informatie over bioresonantie folder bioresonantie